Participació personal

Envia els teus dibuixos

(no cal registrar-se)

Prepara els teus llapis o pintures. O la teva aplicació de dibuix a l’ordinador. Connecta’t amb Google Earth o Google Maps i comença a navegar deixant-te portar per les formes i els colors, buscant figures o composicions que et puguin semblar interessants. Potser coneixes a algú o vols conèixer a algú que viu en un lloc diferent al teu i descobreixes que la seva ciutat o la zona on viu, té una forma curiosa, divertida o peculiar.

Captura la imatge del navegador i fes el teu propi dibuix. Després localitza en aquesta zona que has triat un lloc d’interès: un parc, un museu, una escola, una biblioteca, un centre d’interpretació …. i adjunta’l a l’enviament que et proposem. Pots compartir-ho amb nosaltres o amb algú amb qui vulguis contactar.

Exemples...

Pots enviar els teus dibuixos per correu postal o per correu electrònic a les adreces que et facilitem.

Si optes pel correu electrònic envia dos fitxers jpg a l’adreça de correu electrònic indicat. Fitxer 1: el teu dibuix, preferiblement escanejat. Fitxer 2: una captura de pantalla de Google Earth de el lloc en el qual t’has inspirat. En el mateix correu indica la URL per localitzar aquest lloc. En l’apartat Assumpte del correu especifica el nom de el lloc i el país.

En ambdós casos -correu postal o correu electrònic- omple el formulari Contacta amb nosaltres per confirmar la teva enviament.

Envia el teu dibuix

Enviament per correu electrònic

Enviament per correu postal

Ctra. de Mataró, 124

CitySant Adrià de Besòs 08930
España
Tel. i fax 93 381 26 06

Enviament per formulari

Desplaça cap amunt