Origens familiars, Ribera del Fresno

El nostre grup va escollir els llaços familiars i representar-los. Vam posar en una cartolina diferents captures de les localitzacions dels orígens familiars.

Ribera del fresno, es un petit poble a extremadura, que conforman una de les localitats el la ‘ruta del vino’ per això vaig posar el vi, ribera del guadiana, té una població de 3,357 habitants.

Grup2_Memòria final del projecte

Aquest projecte va començar amb idees proposades pels alumnes individualment tenint el compte el repte que ens proposaven. Quan vam fer els grups ens vam unir per amistat i perquè pensàvem que treballariem correctament juntes.

El tema del projecte el vam decidir a partir de que vam observar que totes les nostres famílies provenien d’una regió diferent a Catalunya i vam decidir aprofitar-ho per crear un recorregut familiar.

Vam fer una recerca exaustautiva dels nostres orígens i ho vam buscar al google maps i google earth. Després, vam imprimir els respectius territoris i els vam enganxar en una cartolina pintada amb aquarel·les a la superfície d’Espanya. Els fils vermells simbolitzen la sang que ens relacionen amb les ciutats següents.

bajadoz-fitxa

Marina, Irina, Rosario i Judith – Grup 2
Ribera del Fresno
Europa
https://cpmelendezvaldes.educarex.es/

Comparteix..

Pots compartir aquesta pàgina amb aquest projecte a enviant-lo per email o a través de les xarxes socials…

Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Imprimir
Scroll to Top
Scroll to Top