En el  nostre grup vam escollir  com a obra els llaços familiars de cada membre i representar-los a partir del territori. Vam posar en una cartolina diferents captures de les localitzacions dels nostres orígens familiars. En el meu cas vaig posar Mataró a Catalunya, Espanya, i ho vam decorar amb una barca ja que té platja.

Mataró-fitxa

Aquest projecte va començar amb idees proposades pels alumnes individualment tenint el compte el repte que ens proposaven. Quan vam fer els grups ens vam unir per amistat i perquè pensàvem que treballariem correctament juntes.

El tema del projecte el vam decidir a partir de que vam observar que totes les nostres famílies provenien d’una regió diferent a Catalunya i vam decidir aprofitar-ho per crear un recorregut familiar.

Vam fer una recerca exaustautiva dels nostres orígens i ho vam buscar al google maps i google earth. Després, vam imprimir els respectius territoris i els vam enganxar en una cartolina pintada amb aquarel·les a la superfície d’Espanya. Els fils vermells simbolitzen la sang que ens relacionen amb les ciutats següents.

Grup2_Memòria final del projecte

Marina Escoda Junoy – Grup 2
Mataró
Europa
https://agora.xtec.cat/ceiprocafonda/

Comparteix..

Pots compartir aquesta pàgina amb aquest projecte a enviant-lo per email o a través de les xarxes socials…

Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Imprimir
Scroll to Top
Scroll to Top