Recreació d’un viatge amb tren Barcelona-Còrdova-Sevilla, realitzat al voltant de la dècada dels anys seixanta. Imatges inspirades en captures de Google Maps. Per ordre d’aparició: Fuentes de Andalucía, Écija, Fuente Carreteros -quadrat i sabates- Còrdova, Chinchilla -torre i encreuament d’autopistes- Alcazar de San Juan-nens i trens –  València, Tarragona i Barcelona.

Recreación de un viaje en tren Barcelona-Córdoba-Sevilla, realizado alrededor de la década de los años sesenta. Imágenes inspiradas en capturas de Google Maps. Por orden de aparición: Fuentes de Andalucía, Écija, Font Carreteros -cuadrado y zapatos- Córdoba, Chinchilla -torre y cruce de autopistas- Alcazar de San Juan-niños y trenes – Valencia, Tarragona y Barcelona.

La primera vegada tot era com un somni. Com un somni dins un somni. Eres molt petit. Però aquesta vegada vols romandre ben despert. Vols sentir la distància al teu cos. Amb els ulls molt oberts, com si volguessis beure d’un sol glop tota la gent i els paisatges que entren per la finestreta del tren. Deixes que el vent et grapegi la cara fins a fer-ti plorar de tant mirar. El tren és com una màquina del temps. Aquest viatge t’ha tornat al passat per comprovar que tu ja no hi ets. Desterrat de nou t’adones que ja no ets un nen. La primera vez todo era como un sueño. Como un sueño dentro de un sueño. Eras muy pequeño. Pero esta vez quieres permanecer despierto. Quieres sentir la distancia en tu cuerpo. Con los ojos muy abiertos, como si te quisieras beber de un solo trago a toda las gentes y los paisajes que entran por la ventanilla del tren. Dejas que el viento te manosee la cara hasta hacerte llorar de tanto mirar. El tren es como una máquina del tiempo. Este viaje te ha devuelto al pasado para comprobar que tú ya no estás en él. Desterrado de nuevo te das cuenta de que ya no eres un niño.

Manuel Barrios
Península Ibèrica
Europa
http://www.ceipblasinfante.org/

Comparteix..

Pots compartir aquesta pàgina amb aquest projecte a enviant-lo per email o a través de les xarxes socials…

Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Imprimir
Desplaça cap amunt