“Famílies diverses” és una cartografia vinculada a les migracions al centre. Primer de tot es va passar un formulari amb diferents preguntes sobre la procedència de l’alumnat del centre, dels progenitors o dels avis i una pregunta important, que era si volien ser entrevistats.

Els que van contestar que si se’ls va anar a veure i de tots se’n va fer una selecció. L’estudi, per tant, s’ha fet a partir de l’entrevista dels alumnes del centre que han volgut explicar la procedència de les seves famílies i ens han explicat què recorden de la seva cultura i algun aspecte (alimentari, folklòric, musical, tradicions,…) que encara conservin i facin.

S’ha pogut treballar amb alumnes que venen de Romania, Marroc, Mèxic, Japó, Aragó, Catalunya, Holanda, entre algun altre.

El resultats final és un mapa mundi amb fotografies d’allò que encara conserven de la seva cultura o de la cultura dels seus progenitors i avis i als QR que s’han col·locat al peu de la cartolina s’ha enllaçat les entrevistes en veu. 

 

JAPÓ

 

ARAGÓ

 

ROMANIA

 

MÈXIC

 

MARROC

 

CATALUNYA

 

MULTINACIONALITAT
23-24RCS2GURB-ELI
El món
Institut de Gurb

Comparteix..

Pots compartir aquesta pàgina amb aquest projecte a enviant-lo per email o a través de les xarxes socials…

Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Imprimir
Desplaça cap amunt