ESTADIS DEL MÓN MUNDIAL 

 

Soccer City

El nostre grup vam elegir aquest estadi, ja que és l’estadi on espanya va guanyar el seu primer i únic mundial, vam buscar l’estadi a earth google i fem fer captura, després vam imprimir i vam calcar l’estadi a un full en blanc, quan vam acabar vam pensar com podíem pintar l’estadi, i al final.

 

San Mamés

Hem elegit aquest, ja que és l’estadi del meu equip i pensem que és un estadi molt bonic i té una història molt icònica, el vam pinta representar els colors de l’equip i separant l’estadi dels afores, però sempre respectant la idiosincràsia.

 

Rose bowl

Hem escollit aquest estadi perquè també s’utilitza molt per partits de futbol americà, i es va celebrar 5 cops el Super Bowl de futbol americà. També ens va semblar un estadi molt bonic. El Jordi ens va proposar pintar l’estadi d’una manera abstracta, això vol dir, mantenir la forma de l’estadi, i posar l’estadi com

 

Maracanà

Hem escollit aquest estadi perquè és un estadi icònic, un dels estadis més bonics i grans del món. Hem pintat aquest estadi d’una manera abstracta, però amb colors alegres, què és el que representa a Brasil i a la bandera brasilera. Però sempre respectant el camp, què intentem mantenir la forma del camp i tenir.

Grup_7Vilamajor
Johannesburg, Bilbao, Pasadena, Maracanà
https://www.fifamuseum.com/en/

Comparteix..

Pots compartir aquesta pàgina amb aquest projecte a enviant-lo per email o a través de les xarxes socials…

Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Imprimir
Desplaça cap amunt