Hem escollit la Llacuna Colorada per la seva peculiar forma. Si ens hi fixem, podem veure molt clarament la figura de la típica bruixa de dibuixos animats volant amb la seva escombra.

Aquest llac es troba a Bolívia, un dels països més pobres del món actualment. Ens va semblar interessant ja que és una llacuna de sal i la capital de Bolivia és Sucre.

Un altre tret característic de la llacuna és el seu color, causat pels pigments de les algues flagel·lades. Aquests colors van variant de tons marrons fins a roigs segons l’exposició del sol i el vent. Nosaltres hem tingut la sort de trobar-lo just al mig del procés amb un to llampant groc. Aquest color representa l’optimisme i l’energia positiva que han de tenir els habitants de Bolívia per a seguir endavant en aquest tan difícils moments per a ells. El groc també reflexa la calor, ja que sempre es mantenen al voltant de 30º.

Nosaltres hem preferit treballar digitalment, amb el programa GIMP. Vam començar retallant el contorn de la llacuna amb la intenció d’aprofitar la seva forma peculiar de bruixa, però hem acabat creant una obra totalment diferent. La composició ha estat totalment aleatoria i no hem volgut editar el color ni una mica.

Grup 5_Vilamajor
Llacuna salada de Bolivia
Amèrica del Sud
La Llacuna Colorada

Comparteix..

Pots compartir aquesta pàgina amb aquest projecte a enviant-lo per email o a través de les xarxes socials…

Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Imprimir
Scroll to Top
Scroll to Top